Kérdésed van? Hívj minket! +36703427682

Blog

Örömmel osztom meg Veletek, hogy legújabb menyecske ruháim bemutatásra kerültek az Esküvő Classic magazin júniusi számában. Elismerés, hatalmas megtiszteltetés és büszkeség számomra, hogy lehetőséget kaptam a Viselj Hazait! rovatban való megjelenésre.

Óriási megtiszteltetés ért. A tavalyi évben a a tokiói Liszt IntézetNépviselet újragondolva kiállításon jártak ruháim. Az esemény koncepciója olyan magyar kortárs divattervezők bemutatása volt, akik a modern ruhák tervezésekor magyar népművészeti motívumokat is felhasználnak. 9 kortárs divattervező 17 ruhája érkezett a szigetországba, hogy új inspirációt adjon a japán piacnak. 

A félórás divatbemutató során a kalocsai, matyó, sárközi hímzések, a bihariszűr-készítés, a halasi csipke, a kékfestő és magyar mondavilág is bemutatkozott a 17 ruhának köszönhetően. A bemutató során ismertető hangzott el a ruhákon felhasznált magyar népművészeti motívumokról, technikákról és a tervezői koncepciókról, végül magyar népviseletbe öltözött japán modellek is színpadra léptek, hogy a japán közönség számára egyértelműen érzékelhető legyen a kapcsolat a modern ruhák és az autentikus népviseletek között. 

Az ipolysági esküvő kiállításon jártunk, ahol legújabb menyecskeruháinkkal mutatkoztunk be. Ezúton is köszönjük a meghívást Pepita Wedding és Souvenir!

Az ipolysági kis esküvő kiállítás különleges helyet foglal el szívünkben, hiszen Felvidéken találkozhattunk veletek és egyedüliként mutathattuk be új menyecske ruháinkat, melyekben találkoznak a csodálatos magyar motívumjaink a modern dizájnnal, így minden menyasszony megtalálhatta az ízlésének megfelelő darabot. 

Szemléltettük, hogyan lehet egyedi igények szerint testre szabni a ruhákat, hogy tökéletesen illeszkedjenek viselőjük személyiségéhez és az esküvő témájához. Standunknál inspiráló ruhaötletekkel és tippekkel vártuk az érdeklődőket.

Hatalmas öröm volt találkozni veletek, és látni a lelkesedést, amellyel fogadtátok legújabb kollekciónkat. Minden egyes mosoly és pozitív visszajelzés megerősített bennünket abban, hogy továbbra is azon dolgozzunk, hogy a tündEszter ruhák minden menyasszony álmait valóra váltsák.

Tartsatok Velünk Továbbra is!

Kövessetek minket a közösségi médiában és látogassátk rendszeresen weboldalunkat, hogy ne maradjatok le a legújabb hírekről, kollekciókról és eseményekről. Ha pedig bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok kapcsolatba lépni velünk!

Köszönjük, hogy részesei vagytok a tündEszter közösségnek, és bízunk benne, hogy menyecske ruháink hozzájárulnak az esküvőtök tökéletességéhez.

Anya és két lánya hármasunkkal, vidéki, női vállalkozóként, értékmentő, értékteremtő munkánkkal példát szeretnénk mutatni és inspirálni.

Kedves tündEszter követők és divatkedvelők! Örömmel jelentjük be, hogy a tündEszter ruhamárkánk mostantól elérhető a TikTokon is! Ez egy izgalmas lépés számunkra, hiszen célunk, hogy még közelebb hozzuk hozzátok a tündEszter világát és megmutassuk nektek a legújabb kollekcióinkat, a kulisszák mögötti pillanatokat és sok-sok inspiráló tartalmat.