Kérdésed van? Hívj minket! +36703427682

Blog

Felvidekén is megismerték a tündEszter ruhákat

Szabó Eszter
2024.05.07 21:18
Felvidekén is megismerték a tündEszter ruhákat

Az ipolysági esküvő kiállításon jártunk, ahol legújabb menyecskeruháinkkal mutatkoztunk be. Ezúton is köszönjük a meghívást Pepita Wedding és Souvenir!

Az ipolysági kis esküvő kiállítás különleges helyet foglal el szívünkben, hiszen Felvidéken találkozhattunk veletek és egyedüliként mutathattuk be új menyecske ruháinkat, melyekben találkoznak a csodálatos magyar motívumjaink a modern dizájnnal, így minden menyasszony megtalálhatta az ízlésének megfelelő darabot. 

Szemléltettük, hogyan lehet egyedi igények szerint testre szabni a ruhákat, hogy tökéletesen illeszkedjenek viselőjük személyiségéhez és az esküvő témájához. Standunknál inspiráló ruhaötletekkel és tippekkel vártuk az érdeklődőket.

Hatalmas öröm volt találkozni veletek, és látni a lelkesedést, amellyel fogadtátok legújabb kollekciónkat. Minden egyes mosoly és pozitív visszajelzés megerősített bennünket abban, hogy továbbra is azon dolgozzunk, hogy a tündEszter ruhák minden menyasszony álmait valóra váltsák.

Tartsatok Velünk Továbbra is!

Kövessetek minket a közösségi médiában és látogassátk rendszeresen weboldalunkat, hogy ne maradjatok le a legújabb hírekről, kollekciókról és eseményekről. Ha pedig bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok kapcsolatba lépni velünk!

Köszönjük, hogy részesei vagytok a tündEszter közösségnek, és bízunk benne, hogy menyecske ruháink hozzájárulnak az esküvőtök tökéletességéhez.