Kérdésed van? Hívj minket! +36703427682

Blog

Elindult a tündEszter TikTok csatornája!

L.Varga Kitti
2023.05.15 21:18
Elindult a tündEszter TikTok csatornája!
Kedves tündEszter követők és divatkedvelők! Örömmel jelentjük be, hogy a tündEszter ruhamárkánk mostantól elérhető a TikTokon is! Ez egy izgalmas lépés számunkra, hiszen célunk, hogy még közelebb hozzuk hozzátok a tündEszter világát és megmutassuk nektek a legújabb kollekcióinkat, a kulisszák mögötti pillanatokat és sok-sok inspiráló tartalmat.

Miért érdemes követni minket TikTok-on?

* Első kézből értesülhettek a legújabb kollekcióinkról, különleges promócióinkról.
* Bepillantást nyerhettek a tervezés folyamatába, a gyártási folyamatba, és megismerhetitek a csapatunkat, akik nap mint nap dolgoznak azon, hogy a legjobb minőségű és legszebb ruhadarabokat hozzák el nektek.
* Számos ötletet és tanácsot kaphattok arról, hogyan viseljétek és kombináljátok a tündEszter darabokat, hogy minden alkalommal ragyoghassatok.
* Vegyetek részt kihívásokban, szavazásokban és interaktív eseményekben, amelyeken keresztül még közelebb kerülhettek a márkához és egymáshoz.


Hogyan találhattok meg minket?
Egyszerűen keressétek a @tundeszter nevet a TikTokon, és ne felejtsetek el követni minket, hogy egyetlen izgalmas posztról se maradjatok le!

Hálásak vagyunk minden támogatásért és szeretetért, amit eddig kaptunk tőletek. Reméljük, hogy TikTok csatornánk is ugyanolyan nagy örömet és inspirációt nyújt majd nektek, mint amennyit nekünk jelent az, hogy részesei lehetünk a Ti stílusos életeteknek.

Csatlakozzatok hozzánk! 

Szeretettel, 
A tündEszter Csapata