Kérdésed van? Hívj minket! +36703427682

Blog

Ismerd meg családi vállalkozásunkat!

L.Varga Kitti
2024.04.21 21:18
Ismerd meg családi vállalkozásunkat!

Anya és két lánya hármasunkkal, vidéki, női vállalkozóként, értékmentő, értékteremtő munkánkkal példát szeretnénk mutatni és inspirálni.

Vállalkozásunk, életünk a Hagyományőrző Bolt. Hivatásunkat a hagyományok szeretete és varázsa motiválja. Webáruházunkban és pilisi bemutató üzletünkben kézműves ruhák és kiegészítő termékek széles álasztéka található. Célunk az elveszőben lévő, nemzeti kultúra életben tartása, népszerűsítése és tovább örökítése, generációról generációra, hogy ezt a kincset visszaadhassuk gyermekeinknek, unokáinknak. Saját alkalmi ruha márkánkat a tündEsztert a magyar népművészet formai világa ihlet, amely a mai trendnek megfelelő formát ölt, hogy divattá váljon a hagyomány.

A divat a kultúra szerves része, az önkifejezés eszköze. Az elmúlt században a divatipar többször jelentős változásokon ment keresztül, a tömeggyártásnak óriási teret engedve. Megváltoztak a fogyasztói szokások, berobbant a fast fashion (gyors divat). Ezzel ellentétben, a fenntarthatóság növelése érdekében számunkra elengedhetetlen, hogy termékeink a használhatóságukon túl értéket közvetítsenek, lehetőség szerint hazai és minőségi alapanyagokból, hosszú távra. Hiszünk a fenntartható magyar kultúrára épülő lassú divat erejében.

Számos magyar és erdélyi készítővel dolgozunk együtt. Fontos, hogy hagyományőrző, hazai értéket teremtő mesterek, manufaktúrák és kisvállalkozások sokáig fent tudjanak maradni. Hosszú távú célunk a tündEszterhez hasonló kis márkák támogatása, felkarolása.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink szerte a világban élő magyarokat is megérintenek és a mi ruháinkban képviselik nemzetünket.

Várunk szeretettel a Hagyományőrző Boltban!